I mange år har det vært økende bekymring for at barn blir undervist i seksualiserte, politisk ladede og upassende temaer i forhold til alder i skolens seksual undervisning. I mai bestemte Storbritannias daværende konservative regjering seg endelig for å ta tak i problemet.

Cass Review slo ned som en bombe, og avslørte blant annet at såkalt kjønnskorrigerende behandling av barn og ungdom trolig gjorde mer skade enn gagn.

Ministrene utstedte nye retningslinjer som forbød å undervise omstridte kjønnsideologier som fakta og å undervise barn om sex før de var ni år gamle. Dette var et fornuftig korrektiv. Men nå som Labour har overtatt regjeringsmakten, ser det ut til at alle deler av skolens læreplaner, inkludert seksualundervisningen, skal gjennomgås på nytt, skriver Joanna Williams i Spiked.

Woke er i ferd med å møte veggen, ungdommen blir front­soldatene i kulturkrigen

I Labour er temaet omstridt. Partileder og nå statsminister Keir Starmer klarte for en tid tilbake å besvare det umulige spørsmålet om What is a Woman? Han sa også at kvinner ikke hadde penis, før han pinglet ut, og sa at de fleste kvinner har ikke penis.

Labour vil vinne stemmene til kjønnsfascistene. Derfor sa Starmer i februar:

Labour-regjeringer og LHBT+-bevegelsen har en historie med å oppnå utrolige ting sammen.

Det er selvsagt utrolig at voldtektsmenn plasseres i kvinnefengsler, at gutter får skifte i jentegarderoben, at toåringer kommer stolt hjem fra barnehagen forteller foreldrene sine at man ønsker å skifte kjønn og at kvinneidretten ødelegges av menn som kler seg i kvinneklær. Men om det er så mye å skryte av er et helt annet spørsmål.

Men Labour er under press til å slippe LGBT-aktivistene fri, og ofre barna på kjønnsalteret. Barn trenger å lære at kjønn er flytende, og trenger opplæring i ekstreme seksuelle virksomheter. Selv Kamala Harris besøker dragartister i sin valgkamp. Da kan vel ikke Starmer være dårligere? Kanskje vi får se Starmer som duskedame under neste års London Pride, slik Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre dummet seg ut for noen år tilbake?

Mer enn 100 grupper har skrevet til Labours nye utdanningsminister, Bridget Phillipson, og advart om at den tidligere veiledningen til skolene «ikke er tilstrekkelig for å bidra til å holde barna trygge, sunne og forberedt på det moderne livet».

Denne «tryggheten» inkluderer antageligvis ikke unge, sårbare jenter som skifter og dusjer etter gymtimen. For det er skadelig å begrense sexundervisningen for små barn, koste hva det koste vil. Det er dette som kalles inkludering, og hvis foreldre protesterer kan man jo bare frata dem foreldreretten eller utpeke dem som enemy of the state.

Gutt i skjørt voldtok 14 år gammel jente på skolen, jentas far ble arrestert

I en ny rapport som MCC Brussel publiserte 24. juli, brukes argumentet om at seksualisert undervisning er nødvendig for å «beskytte» barn av innflytelsesrike internasjonale organisasjoner som UNESCO, Verdens helseorganisasjon (WHO), International Planned Parenthood Federation (IPPF) og EU-parlamentet.

Denne elitegruppen av uvalgte seksualiserte eksperter hevder en moralsk overlegenhet når det gjelder det mest intime av barns liv. Merkelig nok har ikke WEF med i gjengen, de er jo eksperter på prostitusjon.

Kjønnsideologien er irrasjonell, splittende, regressiv, forvirrende, tvangspreget og villedende. Den tåler ingen granskning, for da blir disse egenskapene raskt tydelige. Den viktigste måten den forsvarer seg på, er ved å late som om den ikke eksisterer.

Aktivister har nå begynt å si, på sin sedvanlige, kopierte og innlimte måte: «Transpersoner er ikke en ideologi». Men dette er de samme folkene som ustanselig hevder at «transkvinner er EKTE kvinner». Vanlige kvinner, derimot, reduseres til cis-kvinner. For å vinne Woman of the Year bør man i dag helst være mann for å ha noen sjanse.

Ifølge WHO er det å kose med sine småbarn en seksuell handling.

Helt fra fødselen av lærer spedbarn verdien og gleden av kroppskontakt, varme og intimitet… Fra fødselen av sender særlig foreldre signaler til barna sine som har med kropp og intimitet å gjøre. De driver med andre ord med seksualitetsundervisning.

Når det først er akseptert at barn er seksuelle vesener fra fødselen av, er det aldri for tidlig å lære barn om deres seksuelle rettigheter, herunder først og fremst retten til seksuell nytelse. Det hevder IPPF:

Alle samtaler om nytelse må legge vekt på mangfoldet av former for nytelse. Programmer som gjør dette, kan styrke fokuset på kommunikasjon og samtykke, gjennom en erkjennelse av at det å gi og motta nytelse krever at seksualpartnere avviser antakelser til fordel for å stille spørsmål og verbalisere både ønsker og grenser.

Trenger vi egentlig mer mangfold, også i sexlivet? Også i undervisningen av barn i barnehagen?

Når Pride inntar barnehagen

Britenes nye regjering restarter på denne måte kulturkrigen for fullt, og ignorerer Cass-rapporten. De ignorerer rapportene som viste at Mermaids UK åpent fremstilte pedofili som en naturlig seksuell legning. Transaktivister har gått så langt at de aksepterer folk som foretrekker sex uten samtykke, med andre ord voldtekt. Det er for øvrig passende under dagens mangfoldsfilosofi, som virker å anse massevoldtekt som en berikelse som kan repareres med sosio-økonomiske tiltak.

Men vær forsiktig: Protesterer du, så er du høyreekstrem, full av hat og trolig en trussel mot samfunnet med dine «antistatlige holdninger». Så det du presses til er å frivillig ofre dine barn til denne sinnssyke galskapen som i dag kalles undervisning.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.