En GovTrack-score fra 2019 som rangerte visepresident Kamala Harris som den «mest liberale senatoren», ble nylig slettet. «Liberal» betyr i denne sammenhengen venstrevridd.

Harris endte på 100. plass av 100 mulige, og ble fulgt opp av Bernie Sanders på 99. plass. Harris «slo» altså hele The Squad, som i stor grad består av hypersosialistiske antisemitter som Rashida Tlaib, Ihlan Omar og Alexandria Ocasio-Cortez.

En trist dag for Amerika: Ilhan Omar vant

Denne listen er nå slettet, og når du prøver å gå til siden, får du meldingen «siden ble ikke funnet», skriver Breitbart News. Den konservative avisen antyder i overskriften at det dreier seg om en ren cover up.

GovTrack beskriver seg selv som et nettsted som publiserer «status for føderal lovgivning» og «informasjon» om representanter eller senatorer som er valgt inn i Kongressen, «inkludert stemmegivninger og original forskning om lovgivning».

«Vi er et av de eldste nettstedene i verden for offentlig innsyn», heter det på nettstedet.

Harris ble intervjuet av CBS om dette temaet i 2020, men klarte som vanlig ikke å svare særlig godt for seg.

Blant andre nylige «dekkhistorier» om Harris’ fortid, publiserte Axios en artikkel som hevdet at Harris aldri hadde tittelen «border czar», noe som ble referert til av lovgivere og medier. Mediet oppdaterte artikkelen med en redaksjonell merknad om at mediet «feilaktig hadde kalt Harris en ‘border czar’ i 2021».

Det blir interessant å følge amerikansk politikk og medier frem mot valget i november.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.