I et eksplosivt intervju med professor Jordan Peterson, forteller Elon Musk om at han har mistet sønnen sin etter han ble hjernevasket av woke-viruset. 

Se tekstet video lenger ned i saken.

Det er ikke hver dag verdens rikeste mann åpner opp om familieproblemer, og hva han som far står opp i. Som oftest er fokuset på bedriftene, penger og politikk.

I dette meget personlige intervjuet med den verdenskjente professoren Jordan Peterson, streamet direkte på Musks plattform X, kom det tydelig frem hvorfor Musk har engasjert seg tungt i kampen mot woke-bevegelsen. Den ene sønnen hans, Xavier Musk fra det første ekteskapet, heter ikke lenger det.

Først endret sønnen etternavn til sin mors pikenavn, Wilson – selv om mor fortsatt heter Musk.

Nå går hans sønn under navnet Vivian Jenna Wilson, og beskrives som «Musks datter».

Sønnen hans er nå blitt 20 år gammel, og er blitt beskrevet som en «kommunist som mener alle rike folk er ondskapsfulle».

Utdrag fra intervjuet:

Musk: «Det ble ikke forklart til meg at pubertetsblokkere er egentlig bare sterilisering. Jeg mistet sønnen min.

De kaller det «deadnaming» av en grunn. Grunnen til at det er kalt det, er at sønnen min er død. Sønnen min Xavier er død. Drept av «woke mind virus».

Peterson: «Jeg er fryktelig lei meg for å høre det. Jeg kan ikke se for meg hvor vondt det kan være.»

Peterson var tydelig følelsesmessig preget av å høre Musks fortelling.

«Deadnaming» er et begrep innen woke-bevegelsen for å bruke et navn som vedkommende ikke lenger identifiserer seg som. Det er ansett for å være stygt gjort mot personen det gjelder.

Det er tidligere blitt skrevet uførlig om smittsomheten gjennom sosiale medier, og spesielt TikTok når det kommer til ideer om transkjønn, pronomen og kjønnsskifte.

I dokumentaren «What is a Woman?», spør dokumentarskaper Matt Walsh flere leger og spesialister om hvorfor ingen snakker om Lupron, som brukes som «pubertetsblokker», egentlig stammer fra kjemisk kastrering av pedofile.

En kjent konsekvens av å blokkere puberteten, er å kunne bli permanent steril, og dermed aldri ha mulighet til å kunne hverken bli far eller mor.

 

Journalisten beklager bruken av engelske ord. Begrepene er nye, og har ikke tilfredsstillende beskrivelser på norsk. Vi håper oversettelsen ikke står til forkleinelse for leserne. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.