President Joe Biden er intenst fokusert på arbeidet som gjenstår i de siste seks månedene han er president, sier utenriksminister Antony Blinken.

Enkelte vil kanskje undres om president Biden er mentalt i stand til å være «intenst fokusert» på noe som helst.

Blinken mener Biden vil fokusere på jobben med å skape fred i Midtøsten og å håndtere den russiske aggresjonen mot Ukraina, skriver NTB-Reuters.

Dette virker som at Blinken mener Biden ikke vil fokusere på å skape fred i Ukraina, og heller ikke vil fokusere på å bekjempe aggresjonen Israel ble utsatt for 7. oktober, og som er fulgt opp av rakettangrep av alle proxy-krigerne til Iran, som Hizbollah, houthiene og Iran selv.

I en samtale med reportere tirsdag sa han at visepresident Kamala Harris, som ligger an til å bli Demokratenes presidentkandidat etter at Biden trakk seg, er en ledende røst for amerikansk utenrikspolitikk og diplomati.

Blinken gjorde det klart at hun er en sterk, effektiv dypt respektert stemme for USA rundt om i verden.

Å hevde at Harris er «en sterk, effektiv, dypt respektert stemme for USA over hele verden», og «en ledende røst for amerikansk utenrikspolitikk og diplomati» virker som om Blinken innser at han mister jobben sin etter valget i november.

Kanskje han vurderer å søke som «USA-ekspert» for norske regimemedier?

Norske «USA-eksperter» tror Kamala Harris kan slå Trump

Ifølge New York Post truet ledende Demokrater Biden med å bruke 25. grunnlovstillegg hvis han ikke trakk seg frivillig. I så fall er det nokså uhørt at de lar han sitte i førersetet i seks måneder til, hvis de mener at han ikke er egnet for stillingen.

Ifølge The Post skal Barack Obama, Nancy Pelosi og Chuck Schumer ha vært involvert i det de beskriver som et «palasskupp».

Det ville kanskje vært bedre om Biden fokuserer på hvor raskt han kan gå av, og overlater styringen til Kamala Harris. Tanken om at det har skjedd et kupp er Trump og hans visepresident J.D. Vance også inne på i et intervju med Jesse Waters.

– Hvis Joe Biden ikke kan stille som presidentkandidat, kan han heller ikke tjenestegjøre som president, sa Vance.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.