Robert F. Kennedy Jr. anklager Demokratenes nasjonale komité (DNC) for å forsøke å rigge valget til fordel for visepresident Kamala Harris nå som president Joe Biden har trukket seg.

RFK Jr. beskriver Harris som «monumentalt upopulær».

Det har ennå ikke gått et døgn siden Biden erklærte at han ikke stiller til valg.

– Det har vært mitt livs største ære å få være deres president, sa Biden.

– Og selv om det har vært min intensjon å søke gjenvalg, mener jeg at det er i mitt partis og landets beste interesse at jeg trekker meg og utelukkende fokuserer på å utføre mine plikter som president i resten av min periode.

Biden erklærte visepresident Kamala Harris som sin etterfølger, og store deler av Demokratene var raske til å ytre sin fulle støtte. Dette får Kennedy Jr. til å reagere på X.

«Jeg berømmer president Biden for å ha trukket seg. Hans svakheter var åpenbare for enhver upartisk observatør fra første stund. Det var denne progressive forverringen – og hans oppgivelse av prinsippene til Det demokratiske partiet – som fikk meg til å stille til valg for å sikre at amerikanske velgere hadde et levedyktig og handlekraftig alternativ til Donald Trump.

Men DNCs svar var å forsøke å skjule president Bidens degenerering for den amerikanske offentligheten og sette demokratiet ut av spill for å få ham nominert av partiet sitt.

Mange amerikanere frykter at den samme DNC-eliten er i ferd med å rigge nominasjonsprosessen på nytt for å få en monumentalt upopulær visepresident til å ta over etter president Biden.»

Kennedy Jr. mener DNC opptrer udemokratisk, og at de burde la partiet bestemme hvem som skal stille til valg i stedet for Biden.

I stedet for at millioner av primærvelgere skal avgjøre hvem som skal nomineres, vil rundt 4600 delegater gjøre det på Demokratenes landsmøte i Chicago neste måned, noe som i praksis vil frata stemmeretten til dem som stemte på Biden, dem som stemte på andre, og dem som aldri gikk til valgurnene fordi det aldri fantes en reell utfordrer til presidenten.

Da Robert F. Kennedy Jr. annonserte sitt presidentkandidatur, tillot ikke Demokratene noen debatt mellom de to kandidatene. Biden feide gjennom primærvalget.

Nick Gilbertson skriver i Breitbart News at DNC rigget primærvalget til fordel for Biden, for senere å skyve han ut. Dette skal ha startet i desember 2022, da Biden skrev et brev til DNC der han ba om endringer i nominasjonsprosessen, blant annet en omlegging av primærvalgkalenderen.

– Våre tidlige delstater må gjenspeile det generelle mangfoldet i partiet vårt og nasjonen vår – økonomisk, geografisk og demografisk. Dette betyr flere ulike delstater tidligere i prosessen og mer mangfold i den samlede sammensetningen av tidlige delstater, skrev Biden.

DNC innvilget Bidens ønsker dagen etter, først og fremst ved å gjøre South Carolina til den første delstaten som stemte i demokratenes nominasjonsprosess, noe som brøt med tradisjonen om at Iowa var først ute.

Nettopp et godt resultat i South Carolina reddet Biden fra en dårlig start i primærvalget 2020.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.