Maria Bartiromo er en av de mest respekterte programlederne på Fox. I sitt søndagsprogram intervjuer hun senator Ron Johnson om 13. juli, og han har alarmerende nyheter: En ukjent mann dukket opp rett etter at Thomas Matthew Crooks var skutt og forlangte bildene oversendt til AFT, som har med våpenkontroll å gjøre. Johnson sa at det er grunn til å spørre om det var mer enn én skytter.

SE:

Denne morgenen,

@RonJohnsonWI

Senator Ron Johnson gikk på

@MariaBartiromos show og sa at han har fått vite at rett etter at Thomas Matthew Crooks ble skutt og drept, klatret en mann i grå dress opp stigen og opp på taket der skytterens døde kropp var og begynte å be de lokale politimyndighetene om å sende bilder av Crooks’ døde kropp til ham.

Mannen identifiserte seg ikke, men politibetjentene gikk med på det og sendte bildene.

Da mannen ble kontaktet, sa han at han var ATF-agent, men nå har han gått under jorden.

Hvorfor var ATF

@ATFHQ

på stedet for skytingen så snart det skjedde?

Johnson sa også at han stiller spørsmål ved FBIs påstand om at det bare var én skytter, og antyder at det kan ha vært mer enn én!

WATCH:

This morning, @RonJohnsonWI Senator Ron Johnson went on @MariaBartiromo’s show and said he has learned that right after Thomas Matthew Crooks was shot and killed, a guy in a grey suit climbed up the ladder and onto the roof where the shooter’s dead body was and started… pic.twitter.com/Vq79OABSdb

— Laura Loomer (@LauraLoomer) July 21, 2024

Slik denne saken utvikler seg, er det grunn til å spørre om den kan ha bidratt til at Biden velger å trekke seg. Hvis det viser seg at det forelå et komplott for å drepe Trump som føderale agenter var del av, er det nok til å senke enhver kampanje.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.