De mest vittige og innsiktsfulle kommentarer finnes nå på Twitter/X, mens tradisjonelle medier lyder sure, hatske og harske. De har ingenting å gi. De fortsetter å være spindoktorer for et korrupt parti.

Spesialetterforsker Jack Smith ville tiltale Trump for i det hele tatt å ha trukket valget i 2020 i tvil. Selv stilte Demokratene med 600 advokater som skulle ta resultatene til domstolene. Demokratene har drevet klappjakt på alle som våget å stille spørsmål ved resultatet. De ville på ramme alvor kriminalisere dem som betvilte at Biden var en legitim president.

Selv sier de at Trump kunne takke Putin for seieren. Mediene kjører fortsatt på at han er en farlig person. New York Times skriver at han setter seg selv foran landet. De hyller Biden, som er den mest korrupte president noensinne.

Vet de ikke bedre? Jo, det vet de. Det er derfor de frykter Trump. De har selv vært del av en collusion, de er kompromitterte.

Norske medier fortsetter å spinne en story som skal gi inntrykk av at Biden var en normal president. Nå er det Kamala som skal settes på en pidestall. Problemet er at publikum har kunnet se hennes kakling i fire år. Hun var så dårlig likt at hun måtte trekke seg fra valgkampen i 2020. Det var James Clyburn fra Sør-Carolina som fikk henne inn som visepresident. Han skulle støtte Biden, forutsatt at hun ble den første svarte som nummer to. Det var hele tiden meningen at Biden skulle sitte i bare én periode. Alt lå til rette for Kamala i 2024. Men de hadde ikke regnet med Bidens stahet.

Han ble felt av sin egen skrøpelighet.

Likevel later mediene som om han har vært en normal president. De bedrar velgerne, som ikke må få vite at USA har tatt et langt steg mot et autoritært styre der opposisjonen undertrykkes og velgerne ikke har noe de skulle ha sagt. Biden har importert minst 10 millioner illegale. De strømmer inn uten screening. Ingen aner hvem de er, hvor mange de er og hvor de er. USA har allerede opplevd mange brutale forbrytelser og har mer i vente. Men Biden-regimet bryr seg ikke.

Det gjør heller ikke nordiske medier; alle som en har vært mikrofonstativ for den dype staten.

Dette er ingen vanlig president og ingen vanlig valgkamp. Hovedutfordreren er forsøkt myrdet, og mye tyder på at det ikke var av en ensom einstøing. Indikasjonene blir stadig flere på at det står et komplott bak.

Secret Service nektet Trump forsterket vakthold i to år. Demokratene ville ta det fra ham. Secret Service visste en time før attentatet at det var en farlig person i området. De kunne ha varslet Trump og utsatt hans tale, men gjorde det ikke. Etter at Thomas Matthew Crooks ble skutt, dukket en helt ukjent person opp og forlangte bildene utlevert av det lokale politiet, og fikk det. Han utgav seg for å være fra ATF, men er siden gått under jorden.

Dette lyder som en reprise på mordet på John F. Kennedy: etater som er infiltrert eller går amok.

Heller ikke dette dramaet gir mediene noe inntrykk av. De vil ikke åpne denne Pandoras eske. De er redde. De forstår at et komplott for å drepe Trump kan blåse hatten av det meste.

Det kan godt være en forbindelse mellom attentatet og Bidens avgang. Han har hittil nektet å gi noen sparken, uansett hvor grovt de krenker spillereglene. Dermed signaliserer Biden at de ikke betyr noe lenger. Det er innført en tilstand av permanent lovløshet.

Men drap på en hovedutfordrer er ikke amerikanerne modne for. Uansett om det finnes noen rykende pistol eller ei, vil alle avsløringene om manglende beskyttelse og regelrett sabotasje av Trumps sikkerhet gi en begrunnet oppfatning av at skuddet ikke kom ut av det blå.

Siden skuddene mot JFK i 1963 har norske medier snudd 180 grader. De er nå på den siden som vil dekke over komplottet.

Nothing to see here! Move on!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.