Thomas Matthew Crooks skal ha brukt en drone til å undersøke området i forkant av Donald Trumps tale i Butler, Pennsylvania.

Crooks programmerte dronen til å fly over Butler Farm Showgrounds timer før drapsforsøket på den tidligere presidenten. Det var Wall Street Journal som først rapporterte om saken.

Etterforskerne tror også at han fløy dronen mer enn én gang da han kartla attentatet, noe som ytterligere bidrar til Secret Service sin forbløffende manglende evne til å beskytte Trump, skriver New York Post.

Crooks hadde angivelig programmert dronen til å fly over stedet på en «forhåndsbestemt rute» for å bedre forstå området der Trump og tusenvis av hans supportere befant seg. En drone ble senere funnet i Crooks’ bil etter at han ble skutt og drept.

Secret Service brukte angivelig ikke droner selv for å holde et våkent øye over arrangementet, skriver The Post. Det er uklart på hvilket tidspunkt Crooks fløy dronen eller hvor mange ganger han hadde gjort det før han startet sitt avskyelige angrep.

Crooks begynte å undersøke stedet kort tid etter at Trump-kampanjen kunngjorde møtet den 3. juli og registrerte seg for arrangementet den 7. juli, sa tjenestemenn til WSJ. Han hadde angivelig overvåket gården flere dager før Trump ankom, og skal også ha brukt en sykkel for å utforske det enorme området til Butler County Farm Show.

Det snakkes mye om at Crooks var registrert republikaner, noe som ikke betyr noe i det store og hele. Mange registrerer seg for et parti eller som uavhengige og skifter senere partitilhørighet. Vi må stille oss spørsmålet om hvorfor det umiddelbart ble kjent at han var republikaner, mens annen informasjon om attentatmannen ble holdt tilbake. Selv nå vet vi svært lite om Crooks, bortsett fra hva klassekamerater har fortalt og vitner observert på åstedet.

I etterkant av mordet ble det avslørt at Crooks var selvgod og arrogant i klassen når elevene snakket om politikk – og stilte spørsmål ved hvorfor en klassekamerat støttet Trump. Vincent Taormina gikk på high school med Crooks i 2016, da Trump, Hillary Clinton og Bernie Sanders alle var med i presidentvalget. «Han likte ikke våre politikere», sa Taormina til Fox News Digital, og mintes hvordan Crooks en gang gjorde narr av ham og insinuerte at han var «dum» fordi han støttet Trump.

Crooks var tenåring da Trump kom på banen som politiker. I ni år har mediene og venstresiden spydd ut sitt hat mot mannen og hans støttespillere. FBI vil forhåpentligvis gjøre jobben sin og avsløre motivet og om han var en del av et komplott for å drepe en presidentkandidat. Hvis han var en ensom ulv, har medienes årelange propaganda helt sikkert spilt en stor rolle.

Vi så denne mannen på TV rett etter skytingen. Han hoppet over en barriere og gjorde alt for å hjelpe mannen bak Trump som ble skutt. Han er militærveteran og instinktet hans var å løpe mot faren.

Det burde ikke være nødvendig å nevne at mannen er svart, men det strider mot alt Biden og venstresiden sier – hvis du stemmer på Donald Trump, er du ikke svart.

Thomas Crooks skal ha hatt tre krypterte utenlandske kontoer

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.