Trump fortalte landsmøtet hva som skjedde sist lørdag. Det var en personlig fortelling. Trump sa at han kun sto foran delegatene takket være Guds beskyttende hånd. – I am not supposed to be here, sa Trump.

Men dette gjorde ikke inntrykk på NRKs seniorreporter Hallvard Sandberg, som synes Trump brukte mange ord og lang tid. Deretter sa han at Trump ellers fortalte de samme løgnene som før. Det var visst ikke ett sant ord: Inflasjonen, invasjonen i sør, kriminaliteten, overdosedødsfall, det høye rentenivået; alt er visst løgn for Sandberg og NRK.

Tove Bjørgaas er faktisk myknet litt. Hun protesterte da Anders Tvegård sa at Trump er en kald fyr som skyver folk fra seg, i motsetning til den empatiske Biden. – Nei, det er han ikke. Han er faktisk meget varm i møte med velgerne, sa Bjørgaas.

NRK er den store hatmaskinen som ikke har rom for hverken sannhet eller menneskelighet.

Trumps åtte minutter er vel verd å høre på. Legg merke til én ting til: Det er utenkelig at NRK nevner ordet Gud, til tross for at hele talen er bygget rundt at Trump ble beskyttet av en høyere makt.

For NRK er den kristne Gud for lengst historie.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.