Ingen våkne amerikanere tror lenger på det som kommer fra myndighetene. Alt de sier, blir møtt med skepsis. Folk er blitt løyet til for mange ganger. Nå krever de bevis, og de må være transparente, dvs. kunne la seg sjekke.

Attentatet mot Trump kommer som et foreløpig klimaks på en lang forfølgelse av Trump. Den ble initiert av Hillary Clinton og ledelsen for Det demokratiske partiet og overtatt av Obamas CIA og FBI. Historien om Russia collusion, som ble til Russiagate, er veldokumentert og ubestridelig, men ikke i vesteuropeiske stater som lider av samme zombie-syke som 20 prosent av amerikanerne, som tror på alt corporate media sier.

De har forsøkt å felle Trump med alle midler. Til sist gjensto bare en kule.

«Ingen» tror vi har fått i nærheten av den fulle og hele sannhet om den angivelige skytteren. Alt lukter setup.

Det vil bli gravd dypt og lenge for å avdekke trådene til sammensvergelsen. Alt kan spores.

Bygningen som Matthew Crooks skjøt fra, skiftet eier i mars, fra Agr til Indicor. Ingen av dem har sagt ett ord siden forrige lørdag. Mangelen på kommunikasjon og mangelen på spørsmål er det mest slående ved hendelsen. Den går fra topp til bunn. At Secret Service-sjef Kimberly Cheatle kunne slippe unna med å si at taket hadde for bratt helling til at de ville stasjonere noen der, sier noe om hva man slipper unna med under Biden-regimet. Ingenting får konsekvenser. Selv ikke et nesten vellykket attentat.

Sikkerhets- og våpenindustrien er nå så integrert i staten at de samme menneskene dukker opp:

The current CEO of Indicor is Doug Wright, who was previously employed with defense contractor Raytheon Technologies.

En bit i puslespillet.

Lara Logan tvitret nylig at handelen med Trumps mediehus var usedvanlig stor torsdag og fredag sist uke. Det ble spekulert i «shorting», dvs. at aksjen kom til å stupe mandag. Det ville den utvilsomt gjort hvis Trump hadde blitt skutt.

Var attentatet en åpen hemmelighet i visse miljøer?

Det kan synes som om sikkerhetshullene var så store at det ligger ikke bare én, men mange hunder begravet, og som vil bli funnet og gravd opp av dyktige journalister som Lara Logan, Paul Sperry, Sean Davis, Tucker Carlson, Lee Smith og en rekke andre. Den dype staten er blitt for stor, og den viser sine klør og hoggtenner litt for tydelig.

Den har et problem: Offentligheten er blitt årvåken og gjenkjenner forsøk på manipulasjon.

Anti-Trump-leiren bruker nå Project 2025 for å sverte Trump. NTB sender selvsagt ut en lang sak basert på Reuters, som er i lomma på sikkerhetsorganene og er deres lydige redskap.

Det finnes heller ingen selvstendig journalistisk tilnærming når NTB gjengir. Denne mangelen på reservasjon er et kjennetegn ved de nye mediene som propagandaorgan. De spiller ikke med åpne kort.

Et 922 siders dokument om statens organisering høres kanskje knusktørt ut. Likevel er Project 2025 et av de heteste temaene i det amerikanske valget.

President Joe Bidens valgkamp kaller prosjektet bevis på at Donald Trump vil innføre autoritær, høyreekstrem politikk om han vinner presidentvalget, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Strategien er lite sofistikert. De vil ha oss til å tro at amerikanerne er truet av en politikk som de selv har gjennomført, ikke bare de fire siste årene, men for alvor siden Obama. Obama er the bad guy som satt i gang med å politisere og infiltrere føderale myndigheter og plassere sine egne folk der.

De klarte nesten å knekke Trump. Det måtte et virus til for å ødelegge økonomien, skape forvirring og innføre poststemmer og ubemannede valgbokser som gjorde det lett å stjele valget. Da Trump nektet å gi seg, kuppet de det store protestmøtet i Washington 6. januar.

Amerikanerne ser alt klart. It makes sense.

Nå varsler Trump et oppgjør med ikke bare sikkerhetsstaten, men også med det føderale byråkratiet.

Obama forvandlet mange stillinger fra politiske til uavsettelige embetsmenn. Hvis ikke Trump får ryddet opp, vil de sitte ikke bare som propper i systemet, men som sabotører av en ny politikk.

Det er 2,2 millioner føderalt ansatte, men i tillegg kommer flere millioner kontraktører, slik at totalen kommer opp i 12 millioner. Disse er disiplinert til å danse etter Demokratenes pipe, akkurat slik Høyre og Ap har disiplinert det norske byråkratiet, som ikke lenger tjener folket.

Presidentembetet skal få langt mer makt, opptil 50.000 statlig ansatte kan få sparken – og bli erstattet av Trump-lojalister, skriver nyhetsbyrået AP.

Det høres kanskje tørt ut, men både jusseksperter og tidligere statsansatte kaller det en forløper til en langt mer autoritær stat, skriver faktasjekknettstedet Snopes.

Autoritær er en karakteristikk de venstreorienterte, progressive tror de har enerett på. Enhver som har sett woke i praksis, vet hvem den passer til.

Demokratenes styre har nettopp vært kjennetegnet ved en manglende respekt for maktens tredeling. Obama vil nå reformere Høyesterett, så den ikke kan trosse den progressive agendaen.

Det er på tide at folk forstår at den anstendigheten norske medier anlegger i forhold til alt som har med Trump og en konservativ agenda å gjøre, er pill råtten.

Kristne er en av de fiendene som må brennemerkes, da de lyder en høyere autoritet enn Marx og LHBTQ.

Project 2025 favner imidlertid bredt. Blant annet foreslås det lovendringer som skal gjøre det ulovlig å sende abortpiller til stater der abort er forbudt, kriminalisere pornografi og avskaffe det føderale utdanningsdepartementet.

I tillegg ønsker prosjektet å fjerne en rekke klima- og miljøforskrifter og avskaffe en rekke ordninger som skal fremme mangfold i arbeidslivet – ordninger Project 2025 anser som ulovlige.

Politico har knyttet prosjektet til autoritær, kristen nasjonalisme, og avisa Boston Globe peker på at den foreslåtte politikken kan gå hardt ut over amerikanernes borgerrettigheter.

Joe Biden stiller velgerne overfor et ultimatum: Hvis de vil ha demokrati, må de stemme på ham. Det er ikke snakk om et reelt valg. Snarere om en trussel.

– Project 2025 burde skremme alle amerikanere, sa Biden i en uttalelse 6. juli.

Få dager senere gikk han lenger og sa «Project 2025 kommer til å ødelegge Amerika».

Men amerikanerne ser det de ser. De ser hvem som har sluppet inn 10 millioner illegale som fortrenger USAs egne sårbare og driver opp prisnivået. Samtidig som den offentlige pengebruker øker statsgjelden med 1000 milliarder dollar hver tredje måned.

Biden og hans gjeng har destabilisert både USA og verden, og ingen av dem tåler fire nye år med Biden.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.