Natt til onsdag begynte det å brenne i en bil, et ikke helt ukjent fenomen i dagens Oslo. Men adressen var annerledes. Det var ikke i de østlige bydeler, men i Nobels gate, som ligger på Frogner: beste vestkant. Ingen skal føle seg trygge noe sted.

Bilbrann på Frogner synes å være påsatt, opplyser politiet.

Det begynte å brenne i en bil parkert på Frogner i Oslo natt til onsdag. Politiet sier det fremstår som om brannen er påsatt.

– Det fremstår som brannen er påsatt. Vi har funnet brennbar væske på en parkert bil rett i nærheten, skriver operasjonsleder Eirik Sannes i Oslo politidistrikt i en melding til pressen onsdag klokken 5.

Det ble først meldt om bilbrannen i nærheten av Nobels gate på Frogner klokken 3.45. En annen bil som sto parkert like ved, tok også skade som følge av varmeutviklingen.

Hvis man bor på Frogner, føler man seg forskånet for noen av problemene de har i Oslo øst, som bilbranner. Slikt er noe vestkantfolk bare har lest om. Derfor har en bilbrann på Frogner et dobbelt budskap: Heller ikke dere er trygge!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.