Biden-regimet gir likevel presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. beskyttelse av Secret Service, etter at Donald Trump gikk ut og ba Biden om det.

Kennedys advokat har etter det Newsweek kjenner til sendt minst seks brev til sjefen for U.S. Homeland Security, Alejandro Mayorkas, uten resultater.

Helomvendingen skjedde mandag ettermiddag amerikansk tid, bare timer etter at Donald Trump gikk ut offentlig og ba om at motkandidaten hans «omgående» måtte få tildelt statlig livvaktjeneste.

– I lys av Kennedy-familiens historie er dette åpenbart det rette å gjøre! skrev Trump på sin egen plattform, Truth Social.

– Det er et tegn som gir håp for landet vårt, når en politisk motstander ber om ens beskyttelse. Kanskje landet vårt kan komme sammen, tross alt, skrev Kennedy Jr. en halvtime senere på X.

To timer senere ble beskyttelsen innvilget på ordre fra president Biden.

Mayorkas gikk på talerstolen i Det hvite hus og fortalte at presidenten hadde gitt ham ordre om å «jobbe med Secret Service for å gi beskyttelse til Robert F. Kennedy Jr.».

Han påsto også, i motsetning til hva som er blitt hevdet fra flere med kilder i etterretningen, at departementet innvilget ønsket om høynet beskyttelsesnivå rundt Trump en tid før lørdagens attentatforsøk.

Kennedy Jr., populært kalt «RFK», hadde et innlegg på X senest 12. juli der han beklager at Biden nekter ham sikkerhetstiltak.

Kennedy er tidligere president John F. Kennedys nevø og sønn av senator Robert F. Kennedy Sr., som begge ble myrdet i politiske attentater på 1960-tallet.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.