Republikanernes konvent blir annerledes på alle måter. Trump vil fremstå som representant ikke bare for Republikanerne, men for Amerika. Den rollen har Biden og Demokratene latt gå fra seg. Han lovet å forene, men ble den store splitteren.

Nå kan Trump overta. Hans stamina og tross etter at kula streifet hodet hans, gjør inntrykk på amerikanerne. De liker vinnere, men enda bedre liker de den som aldri gir seg. Mot alle odds.

Det foregår mye i kulissene, ikke bare hos Demokratene.

Operatører som Rupert Murdoch forsøkte å stanse Trump. Murdoch har ringt ham hver dag for å forsøke å overtale ham til ikke å velge J.D. Vance som visepresident.

Dette er en parallell til Obama som forsøkte overtale Trump til ikke å utnevne Mike Flynn som nasjonal sikkerhetsrådgiver. Trump lot seg utmanøvrere. Det skjer ikke denne gang.

Murdoch og oligarker som ham vil forsøke å hindre at Trump grunnlegger et politisk dynasti. J.D. Vance er bare 39 år. Samme alder som Theodore Roosevelt. Hvis han blir visepresident ligger han an til å overta om fire år. Da kan MAGA få tid til å demontere den totalitære staten Demokratene har bygget. Det holder ikke med en periode.

J.D. Vance er tidligere U.S. Marines. Han er fra Ohio. Han kjenner the Rust Belt og vet hvor mange liv Demokratenes avindustrialisering har kostet. Vance kommer selv «fra bunnen».

Talerlisten på konventet er som en who’s who i det konservative Amerika. Tucker Carlson skal tale. Carlson er ved å åpne sin egen tv-kanal. Murdoch ga ham sparken fra Fox fordi han ikke ville respektere de usynlige reglene og var uforutsigbar. Nå er det Tucker som stiger.

Attentatet er først og fremst et nederlag for MSM og Demokratene og for hver gang de forsøker å legge skylden på Trump for at han nesten ble drept, synker de i folks aktelse.

Folk har lært seg til å se at de som mediene angriper de som som man bør lytte til:

Blant talerne er Trumps nære medarbeider Peter Navarro som kommer rett fra en fengselcelle i Florida. Han ble buret inn i fire måneder av justisdepartementet for å trosse pålegget om å vitne for 6. januar-komiteen.

Hans vitnesbyrd vil garantert gjøre inntrykk. Biden-regimet har gitt USA politiske fanger. Det hånler norske medier av, men amerikanerne vet.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.