Eksplosiver ble funnet inne i bilen til den 20 år gamle mannen som forsøkte å myrde Donald Trump under hans valgkampanjemøte i Pennsylvania.

Bilen, som ble kjørt av 20 år gamle Thomas Matthew Crooks, ble funnet ikke langt fra Trump-rallyet i Butler, Pennsylvania, sier kilder nær etterforskningen av skytingen til The Wall Street Journal.

Riflen, som ble brukt i drapsforsøket, skal ha tilhørt faren til Thomas Matthew Crooks.

NTB skriver:

Politiet fikk flere tips om mistenkelige gjenstander i nærheten av der skytteren var, og dette fikk dem til å sende ut bombeteknikere, opplyser kildene, som er orientert om etterforskningen, til avisen.

Da de gjennomsøkte bilen hans som var parkert i nærheten, av Trump-arrangementet i Butler, fant de eksplosive gjenstander. Det er ikke klart hva slags gjenstander det dreier seg om.

Wall Street Journal og ABC News skriver at våpenet han brukte i attentatet, var kjøpt lovlig av faren hans for seks måneder siden. Etterforskere har beslaglagt et våpen av typen AR-15.

NYpost

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.