Karsten Warholm fokuserer på et kosthold bestående av norske råvarer når han forbereder seg til OL.
Hekkeløperen går inn i OL som er av Norges gullfavoritter, og han sier at kvaliteten på matvarene hans piser er av stor betydning.
– Nå spiser jeg et sunt og godt kosthold med kun norskprodusert, grasfôret kjøtt. Fisk rett fra havet – med masse grønnsaker og riktig fett. Jeg har faktisk hatt enormt bra utbytte av det, sier Warholm til VG.
OL-mesteren betaler en kokk til å lage tre måltider om dagen, hvor altså norske råvarer står i fokus.
– Alle blodprøvene mine ser helt sinnssykt bra ut. Jeg har fått en ekstrem boost av det, i tillegg får jeg mye energi. Så er jeg jo lat, jeg liker ikke å lage mat eller gå på butikken, sier den norske vikingen.
Warholm forteller at han har blitt mer opptatt av kvaliteten på råvarene han spiser, og ingenting slår norskproduserte kvalitetsvarer.