Karsten Warholm fokuserer på et kosthold bestående av norske råvarer når han forbereder seg til OL.

Hekkeløperen går inn i OL som er av Norges gullfavoritter, og han sier at kvaliteten på matvarene hans piser er av stor betydning.

– Nå spiser jeg et sunt og godt kosthold med kun norskprodusert, grasfôret kjøtt. Fisk rett fra havet – med masse grønnsaker og riktig fett. Jeg har faktisk hatt enormt bra utbytte av det, sier Warholm til VG.

OL-mesteren betaler en kokk til å lage tre måltider om dagen, hvor altså norske råvarer står i fokus.

– Alle blodprøvene mine ser helt sinnssykt bra ut. Jeg har fått en ekstrem boost av det, i tillegg får jeg mye energi. Så er jeg jo lat, jeg liker ikke å lage mat eller gå på butikken, sier den norske vikingen.

Warholm forteller at han har blitt mer opptatt av kvaliteten på råvarene han spiser, og ingenting slår norskproduserte kvalitetsvarer.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.