I fredagens sending var programlederne Espen Teigen og Rebecca Mistereggen. Temaene besto av Document-saken om den iranske kunstneren som beskyldes for å skjende graver, og presten Gyrid Gunnes som vil at Den norske kirke skal ansette progressive muslimer. De skal både lede bønn og forkynne Islam mener hun.

Ellers tok programlederne opp saken om Nationen-redaktør Jannicke Engan som mener det vil gå utover «ikke-binære barn» om en tredje kjønnskategori ikke innføres så snart det lar seg gjøre.

På andre siden av dammen har president Joe Biden nok en gang gjort en stor tabbe da han forsøkte å introdusere Vladimir Zelenskyj. Isteden introduserte han president Putin. Endelig har store medier som VG og NRK erkjent den mentale svekkelsen hos presidenten, som har vært åpenbart for befolkningen i flere år.

Vi sender live på Documents YouTube-kanal og Rumble-kanal, og legger ut som podkast på SpotifyPodBeanApple Podcasts og Google Podcasts.

Obs: Vi streamer ikke lenger til Facebook.

Hvis du setter pris på radiosendingene så støtt oss gjerne med et bidrag: Vipps 638941

 

YouTube:

Rumble:

PodBean:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.