«Det største coverup i amerikansk historie», skrev Hans Rustad på Document etter den katastrofale presidentdebatten og Joe Bidens intervju med George Stephanopoulos. «Joe Biden og Demokratene har kunnet gjøre akkurat som de ville. Mediene har dekket for dem», skrev Hans.

Selvfølgelig har han rett. Mediene er medsammensvorne og ansvarlige for å ha gjort uopprettelig skade på landet ved å dekke over et radikalisert demokratisk parti og den mest inkompetente presidenten i amerikansk historie. Det er en enorm skandale.

Men det er et annet katastrofalt resultat av dekkoperasjonen som mediene må ta mesteparten av skylden for, ikke bare i USA, men også i land som Norge, som denne teksten vil handle om.

Uopprettelig skade på forholdet mellom familier og venner

Mens norske medier har dekket over Joe Biden og Demokratenes inkompetanse og rasering av landet, har de gjort det motsatte med Donald Trump og halve Amerika. Og med metodene de har brukt, har de skapt splittelse blant folket som har gjort uopprettelig skade på forholdet mellom familier, venner og kolleger. En evig kamp mellom Trump-leiren og Biden-leiren.

Siden Donald Trump og Melania gikk ned den gylne rulletrappen i 2015, har norske journalister jobbet på spreng med å sverte og rakke ned på en amerikansk president og hans støttespillere, og skamløst fortalt halvsannheter og regelrette løgner for å gi ekstra effekt.

Det er en av de største medieskandaler i vårt lands historie, og det er mange å ta av. Pressens fortielser om innvandringens skyggesider og multikulturalismen, innvandringskriminalitet, islam, covid-vaksine, et ødelagt helsevesen og andre samfunnsproblemer har også påført vårt land og vårt folk enorm skade.

NRKs daværende sjef Thor Gjermund Eriksen og medlemmer av Kringkastingsrådet viste sannsynligvis aktivistene hvor langt de kunne gå i å villede folket da rådet behandlet flere klager fra publikum som mente statskanalen dekket den amerikanske presidentvalgkampen skeivt. Det var 20. oktober 2016.

Eriksens svar var at det er umulig å være helt balansert når Donald Trump kommer med uttalelser som angriper demokratiet så direkte. Uten skam sa sjefen for statskanalen finansiert av skattebetalerne at NRK også har et demokratisk oppdrag – de skal vise hva som er rett og galt.

Kringkastingsrådets leder Per Edgar Kokkvold var ikke noe stort bedre og sa blant annet at det må være mulig for NRK å være mer kritisk til Donald Trump, som indirekte har oppfordret til drap og antydet at han som president vil kaste Clinton i fengsel.

Kilde: M24.

Kringkastingsrådets møte viser den prektige elitens arroganse og forakt for vanlige folk i full utfoldelse. De tror de er hevet over oss og kan fortelle oss hva som er rett og galt.

Dette er det samme «sannhetsministeriet» som dekker over de verste samfunnsproblemene vårt land står overfor, er antisemittisk, pro-islamsk, pro-Hamas, sexfiksert, elsker å fremme vulgaritet og gudløshet, lyver konstant ved utelatelse, mangler respekt for etniske nordmenn og deres tro og tradisjoner, splitter folket, løper liberale politikers ærend og fordømmer konservative … vi kunne fortsette i det uendelige.

Egentlig vet vi at hvis ikke Eriksen og Kokkvold og andre mektige mediefolk i Norge hadde gått foran som eksempel, så hadde alle andre gjort det, for de er like alle sammen. Vi lurer på hvilken planet de kommer fra, for hvor mange av oss kjenner slike mennesker i Norge?

Én ting er den uetiske og fordummende reportasjen om en amerikansk president og hans støttespillere, som utvilsomt har økt motviljen mot USA og dets folk, Norges viktigste allierte. Noen viser direkte hat mot landet, noe som ikke er overraskende med tanke på at mediene klarte å skremme 90 prosent av barna og store deler av befolkningen til å frykte og ha avsky for en amerikansk president og halve landet.

Men viktigst av alt for nordmenn, og som nevnt ovenfor, er de ødelagte relasjoner det har forårsaket blant familier, venner og jobbkolleger. Noe som, når vi tenker oss om, er vanvittig, siden vi er et land 7000 kilometer unna, og siden vårt folk ikke kan stemme på den amerikanske presidenten.

Ja, men det handler jo om demokratiet og verdensfreden, vil Thor Gjermund Eriksen og Kokkvold si. Demokratiet, du liksom. Det er mediene som er en fare for demokratiet, noe som blir tydeligere for hver dag som går.

Mange vil si at folk burde være kloke nok til å gjennomskue bedraget og propagandaen, og er ansvarlige for sine egne tanker og sin egen atferd. Men for en som selv har blitt indoktrinert av mediene, vet jeg av egen erfaring at hjernevasking fungerer – og er farlig.

Document og kommentarfeltet ble en trøst i vanskelige tider

Jeg oppdaget Document i 2021 ved en tilfeldighet, og var sjeleglad for at det var en avis i Norge som tenkte som meg og mange jeg kjenner. Det var oppløftende å lese kommentarfeltet og lære at det var folk i hjemlandet mitt som jeg ikke kjente, men som følte det samme som meg, enten det var hvordan regjeringen i Norge håndterte viruset og folket eller hvordan media fortalte halvsannheter og regelrette løgner om Trump eller andre som ikke abonnerte på deres ideologi.

Jeg hadde ant det lenge, men begynte virkelig å se hvordan mediene påvirket nordmenn under pandemien. Hele verden sto overfor en ukjent trussel uten sidestykke, men hyenene i mediehusene over hele landet fokuserte på Trumps håndtering av viruset 24/7.

Det var en skremmende tid for oss alle, og når vi skulle støtte og trøste hverandre, ble det ofte til krangling om Trumps «pandemi» eller om noe presidenten hadde sagt og gjort fordi medier sa det.

Det var nemlig president Trumps skyld at flere amerikanere døde på hans vakt enn i Vietnam, at det amerikanske folket injiserte seg selv med klorin, og at kineserne i Amerika opplevde hat fordi «Hitler-in-Chief» kalte det for Kina-viruset.

Det var da jeg virkelig forsto at medienes propaganda hadde virket på mine venner og mine kjære, for det var sjelden en telefonsamtale uten spørsmål om hva han derre presidenten deres hadde gjort med landet på grunn av hans håndtering av viruset.

Når jeg prøvde å si at det ikke var hele historien, eller spurte om vi kunne la være å snakke om politikk, ble det dårlig stemning og førte noen ganger til søvnløse netter.

Så ille ble det.

Men jeg så også hatet og trollene på nettet som utskjelte den amerikanske presidenten som om han var ansvarlig for viruset, et direkte resultat av medias propaganda. De oppførte seg som om han måtte ha besøkt laboratoriet i Wuhan og smuglet covid-viruset under hentesveisen og hadde en ondskapsfull plan om å drepe halve verden.

Det pågår fortsatt, og skandalene rundt presidenten og Det demokratiske partiet som utfolder seg nå, kommer ikke til å endre norske mediers dekning av amerikansk politikk. De vil bare trappe opp propagandaen, for nå har de jobben med å skjule løgnene de har fortalt, som sakte, men sikkert kommer fram i lyset.

I en annen artikkel på Document i forrige uke, En ny og komplisert trussel, kommenterer en av våre lesere, med brukernavnet Skjærehavre (jeg bruker «han», og beklager hvis det ikke stemmer), at han nettopp var i et familieselskap og ble like sjokkert i dag som han var i 2016-17-18 over hvor lett forførte og fullstendig hjernevaskede folk er.

Skjærehavre synes det er både skremmende og samtidig fascinerende, og stiller spørsmål ved hva som har ført til at familiemedlemmer har havnet helt i hjørnet av den dype staten uten å vite det, fordi de er presumptivt oppegående, intelligente mennesker, og likevel …

I likhet med oss blir Skjærehavre trist og opprørt, for vi kan ikke ha ærlige samtaler om samfunnet og utviklingen slik vi har kunnet tidligere, og det påvirker alle områder:

– De bærer et enormt ansvar, disse menneskene som ser seg tjent med å føre oss ut i et villnis av løgn og fordekthet.

Det kunne ikke sies bedre. Mediene har et enormt ansvar for å lede oss inn i et villnis av løgn og hemmeligholdelse og gjøre det med glede, uten skamfølelse. Vi blir bare triste og opprørte.

I mitt tilfelle klandrer jeg ikke engang mine nærmeste, men heller mediene. Det er skremmende å se hvordan oppegående og intelligente mennesker man kjenner og er glad i mister forstanden og evnen til å resonnere i samtaler om Trump og Biden og andre temaer fordi NRK og Aftenposten sier det.

Dagens Dagbla’ er et skoleeksempel.

Og inne i avisen:

 

 

De fleste av oss er oppdratt til å tilgi fordi vi mennesker har feil og mangler, og fordi ingen av oss er perfekte. Men når det gjelder medienes løgner og fortielser i årevis, og at de aldri innrømmer når de tar feil, vil vi aldri tilgi dem og aldri glemme. De har forårsaket så mye unødvendig smerte og så mye splittelse blant oss, men de bryr seg ikke – og vet så inderlig godt hva de gjør.

Norske aviser frykter Trump (aftenbladet.no)

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.