Ni medlemmer av Representantenes hus og en senator har bedt Biden gå av. Det er få sammenlignet med den nedsmeltingen alle så under duellen 27. juni. Nå frykter Demokratene at Bidens svakhet og den langdryge prosessen med å bestemme seg, kan koste dem Senatet og gi Republikanerne et realt flertall i Representantenes hus.

Det var også dette George Clooney påpekte i nytimes.com.

«Partilederne våre må slutte å fortelle oss at 51 millioner mennesker ikke så det vi nettopp så. Vi er alle så livredde for utsikten til en ny Trump-periode at vi har valgt å ignorere alle faresignalene.
«Vi kommer ikke til å vinne i november med denne presidenten. I tillegg kommer vi ikke til å vinne Representantenes hus, og vi kommer til å tape Senatet.»

George Clooney skriver at den Biden møtte til pengeinnsamling for bare få uker siden er den samme verden så i debatten i Atlanta 27. juni: Desorientert, svak. Biden bør derfor trekke seg.

Men så har du guvernør i Michigan, Gretchen Whitmer, som sier at hun støtter Biden: Han er med for å vinne.

Så sier hun i neste øyeblikk at Biden bør ta en kognitiv test.

Whitmer er blant de få som nevnes som erstatter.

Biden henger i stroppen. Han skal nå gjøre et nytt intervju, denne gang med NBCs Lester Holmes. Holmes er imidlertid kjent for å snakke ham etter munnen.

Torsdag skal han holde en pressekonferanse etter Nato-toppmøtet, etter sigende uten teleprompter. Det kan bli spennende. Det har ikke Biden gjort på flere år.

Han legger seg nå i selen for å vise at han kan. Hvis han går på snørra er det game over.

Bak ham står Hunter og Jill. Hvis Biden kastes står Republikanerne klare til å stevne ham for Kongressen og også foreta en såkalt criminal referral, sende saken til domstolene. Biden har hele tiden satset på at han skulle komme ut on top.

Det kan bli et bratt fall og hvis bunnen først faller ut av Biden-systemet kan det bli avgrunnen.

Scenen utenfor Demokratenes nasjonale hovedkvarter onsdag var ubeskrivelig: Der kommer Nancy Pelosi og Elisabeth Warren og det står tett av journalister. Ingen av dem vil si noe.

Tidligere speaker i Representantenes hus, Nancy Pelosi (D-California), hilste på en mengde journalister utenfor Demokratenes nasjonalkomité i den stekende varmen tirsdag morgen.
«God morgen. God morgen,» sa Pelosi.
«Bør presidenten tre til side?» spurte en reporter.
Det var stillhet fra Pelosi.
Reporterne forsøkte å få senator Elizabeth Warren (D-Mass.) til å uttale seg om president Biden.
«Støtter du Biden?» spurte ABCs Rachel Scott.
Warren og en assistent skyndte seg forbi presseforsamlingen.
«Jeg er oppe i finansdepartementet», sa Warren da hun skyndte seg inn på komiteens bakrom.
«Jeg har egentlig ikke noe å si om det,» sa representant Mark Takano, D-California, den øverste demokraten i House Veterans’ Affairs Committee.
Er det sant? Ingenting om partiets fanebærer?
I det minste ingenting – i det åpne.

https://www.foxnews.com/live-news/july-10-joe-biden-2024-presidential-election-democrats

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.