I kapittel 65 snakker personen i Koranen, nemlig profeten i islam med navnet Muhammed, om reglene om å gi skilsmisse til sine koner.

Koranen kapittel 65 vers 4:
For dem av deres hustruer som har avskrevet menstruasjonen, om dere er i tvil, så er venteperioden tre måneder, og også de kvinnene som ikke ennå har menstruert. Og de gravide kvinner, deres venteperiode er barnets fødsel. Og den som frykter Allah, skaper Han letthet for i hans sak.

And those who no longer expect menstruation among your women – if you doubt, then their period is three months, and [also for] those who have not menstruated. And for those who are pregnant, their term is until they give birth. And whoever fears Allah – He will make for him of his matter ease.

Han forteller i dette verset hva reglene for en mann er når han skal gi skilsmisse til sin kone som har sluttet å menstruere på grunn av alderen og etter dette om reglene om å gi skilsmisse til sin kone som ennå ikke har fått menstruasjon.

Det betyr at dette verset forteller om reglene om å gi skilsmisse til prepubertale jentebarn.

Istedenfor å forby ekteskap med prepubertale jentebarn så legitimiserer Muhammed med dette verset ekteskap med prepubertale jentebarn og dermed legger forholdene til rette for aksept av pedofili i islam. Dette gir også sterke indikasjoner på at han selv var en pedofil.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Paradiset i islam har rennende bekker med vin – Document

Muhammed og hans mange kvinner – Document

Muhammed og de sataniske versene – Document

Muslimene forstår ikke den kristne treenigheten – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.