Elon Musk krevde fredag at Anthony Fauci arresteres og straffeforfølges efter at visedirektør Lawrence Tabak ved National Institutes of Health (NIH) innrømmet overfor Kongressen at de har finansiert «gain-of-function»-forskning i Wuhan i Kina før utbruddet av covid 19.

Faktisk finansiert farlig forskning

Tabak innrømmet torsdag på spørsmål fra republikaneren Debbie Lesko, at amerikanske myndigheter faktisk har finansiert farlig forskning ved Wuhan Institute of Virology kort tid før utbruddet av covid 19.

– Det kommer an på definisjonen din av gain-of-function-forskning. Hvis du snakker om det generiske begrepet, ja, det gjorde vi.

Absolutt kontrast til Fauci

Tabaks svar står i absolutt kontrast til Faucis gjentagne benektelser av det samme. Under sin opptreden i Kongressen i mai 2021 hevdet han at NIH «ikke finansierer og aldri har finansiert forskning på funksjonsøkning i Wuhan Institute of Virology».

– Syke løgner

«Prosecute/Fauci» twitret Musk over fredagens forside på The New York Post hvor Fauci var avbildet under overskriften «Syke løgner» i typografi uten måtehold.

Som reaksjon på Musks innlegg siterte Robert F. Kennedy Jr. George Orwell:

– Politisk språk – det gjelder i varierende grad alle politiske partier – er utformet for å få løgn til å lyde sannferdig og mord til å virke respektabelt – og for å gi et skinn av soliditet til ren luft. 

Bedrag og villedning

Det er fra republikanere i Representantenes hus blitt antydet at Fauci kan anklages for bedrag og for å ha villedet Kongressen, noe som hver kan gi opptil fem års fengsel.

Musk har også tidligere vist interesse for Fauci:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.