Imamer, islamlærere og andre islamske autoriteter lirer mye ut av seg, og ikke alt er like vakkert. Når de henvender seg til vestlige mennesker og medier, gjør de alt for å hvitvaske sin «fredens» religion. Når de henvender seg til sine egne, er det ofte mye ektefølt hat mot ikke-muslimer å hente.

Hatet beskyttes av hatlover

«Fredens religion» taler konsekvent med to tunger. Der kafirene, de vantro, ikke er publikum, kommer de stygge tingene, hatet, lettest til uttrykk. 

Dette blir snart ikke tatt på alvor av andre enn mennesker som forplikter seg til den vestlige sivilisasjon; dens kultur, tradisjoner, ideer og religion – med andre ord vår tids «høyreradikale».  

Eksemplene er utallige på hva som sies av islams fremste representanter. Vestlige lands hatlover er efterhvert så beskyttende overfor muslimer at den som siterer dem er den som risikerer straff. Som kristen må du heller ikke se skjevt på de skeive.

Noen av videoene overlapper hverandre tematisk. Det får stå sin prøve.

– Slakt jøder som sauer

Vi har plukket frem noen få, ganske tilfeldig valgte eksempler på hva islamske lærde lærer fra seg. De verste er unnlatt av grunner antydet ovenfor.

Under en fredagspreken i mars iår i Michigan, USA, beskrev imam Abdou Zindani muslimenes lyse fremtid: 

– En dag vil muslimene slakte jødene som sauer; steiner og trær vil jobbe sammen med oss. O Allah, gjør oss til soldater for deg, la oss dø slik du vil at vi skal dø.

Død over Vesten

Houthiene kan synes marginale og fjerne, men når de kaprer skip i Rødehavet har de innflydelse også på våre liv. De er klar i sin tale, her fra imam Muhammad Al-Mu’ayyads fredagspreken en gang i januar iår:

– Tiden er inne for menneskeheten til å kvitte seg med Amerika – ondskapens, korrupsjonens og homoseksualitetens land; Jemen vil lede jihad mot USA og Israel.

– Allah Akbar! Død over Amerika! Død over Israel! Forbandelser over jødene! Seier til islam!

Sverige såg inte horköparna komma

Imamer i Sverige innvilger mannlige muslimer midlertidige «lystsekteskap» slik at de kan ha sex med kvinner og barn i bytte mot penger, altså det vi ellers omtaler som prostitusjon. Da Uppdrag granskning avdekket fenomenet som blant muslimer omtales som «mutah nikah», toet svenske myndigheter sine hender; de ble «forferdet som menneske», de «såg det (visstnok) inte komma»…

I en moské i Øst-London redegjorde predikanten Murtaza Khan for sitt syn på kvinner:

– Enhver kvinne som parfymerer seg og forlater sitt hjem, er en hore. Pisk de utuktige hundre ganger.

Ødelegg de vantros hjem

Fra imam Muhammad Abdullah Shakir fredagspreken ved det statsfinansierte britiske Greenwich Islamic Centre i oktober ifjor:

– O Allah, forbann de vantro som vender seg bort fra Din vei og fornekter Dine sendebud og bekjemper Dine allierte.

– O Allah, motarbeid deres ord, ryst deres føtter og bring forbryterne Din straff.

– O Allah, ødelegg deres hjem og jag dem.

– O Allah den barmhjertige, støtt islam og muslimene. Støtt muslimer i Palestina med englenes soldater, rens og befri al-Aqsa-moskeen fra jødiske ågerkarler.

– O Allah, hev islams og muslimenes status og anseelse.

Jihad skal redde Frankrike

– Gjennom jihad skal Frankrike bli et islamsk land; hele verden skal underlegges islamsk styre. Franskmennene vil konvertere til islam eller bli tvunget til å betale jizya (skatt det rettroende muslimske herrefolket pålegger vantro), eller bli nedkjempet for Allahs skyld:

Demografisk jihad

Den beryktede imamen Mufti Kazi fra Bangladesh truer med «demografisk jihad»: 

– Jeg har 11 barn, kona er gravid med nummer 12. Jeg vil fordoble antallet. Muslimer bør produsere flere barn, vi skal erobre hele verden med demografisk jihad. De har kanskje atombomber, men vi vil beseire dem med en demografisk bombe.

Hva er jihad?

Yasir Qadhi er en religiøst lærd muslim. Her forklarer og resiterer han vers 9.52 i Koranen

– Hva venter du på, en av to ting hender ved jihad – seier eller martyrium – seier i denne verden eller i neste; vi vinner uansett utfall og kafirene taper.

Hva lærer muslimske barn?

Lille Arif, en koranskoleelev fra Bangladesh, forteller at han i madrassaen, koranskolen, lærer å hate avgudsdyrkere og å elske jihad mot ikke-muslimer.

Terror i morsmelken

Lederen for Hamas’ kvinnebevegelse (!) sier at palestinske barn læres opp til å bli terrorister fra de er «spedbarn». 

– De fleste barnehavebarna i Gaza tilhører våre søstre i Hamas. Helt fra de er små blir de oppdratt til å elske jihad og til å elske å kjempe mot fienden.

Truer demokratiet og rettsstaten

Nederlandske muslimer oppfordres av islamlærer Musa Ibn Yusuf ved Ar-Rahmah-senteret til å hate ikke-muslimer, «det er din plikt som troende muslim».

Sikkerhetstjenesten Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst er bekymret for at det islamske prinsippet om «al-walaa wa-l-baraa», hengivenhet og motvilje mot annerledestenkende, også inkluderer motvilje mot det nederlandske samfunnet som helhet og advarer om at det kan true demokratiet og rettsstaten. Vi kan ikke utelukke at det kan skje også i Norge.

Alle videoer er fra Telegram.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som ebok her.

 

Kjøp Johan Westerholms bok fra Document Forlag!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.