Mer enn halvparten av amerikanerne – inkludert hele 42 prosent av Demokratene – støtter massedeportasjoner av ulovlige innvandrere, viser en ny meningsmåling. New York Post skriver om saken.

51 prosent av de spurte sa at de ville støtte å kaste ut de papirløse innvandrerne, ifølge en Axios Vibes-undersøkelse fra Harris Poll som ble offentliggjort torsdag.

I tillegg signaliserte et stort antall – 30 prosent av Demokratene og 46 prosent av Republikanerne – støtte til å oppheve retten til statsborgerskap ved fødsel, som er garantert i henhold til grunnlovens 14. grunnlovstillegg.

På spørsmål om hva de frykter mest i forbindelse med ulovlige innvandrere, svarte 21 prosent av de spurte at de var mest bekymret for økende kriminalitet, narkotika og vold.

Samtidig sa 32 prosent at Biden-administrasjonen var «mest ansvarlig» for den nåværende grensekrisen som plager landet.

– Jeg ble overrasket over den offentlige støtten til storstilte deportasjoner, sier Mark Penn, leder for Harris Poll.

Penn tror at det sender en beskjed til politikerne om at de må få dette under kontroll, og han bemerket at det var en advarsel til Biden om at forsøk på å skyve ansvaret for problemet over på Donald Trump, ikke kommer til å fungere.

Biden har gjentatte ganger forsøkt å gi Donald Trump skylden for den enorme krisen ved grensen.

Han har siden signalisert at han vurderer å ta i bruk presidentordrer for å begrense strømmen av migranter som krysser grensen.

Trump har i mellomtiden gjort det klart at han planlegger å slå hardt ned på deportasjoner av migranter hvis han blir valgt, og har gjentatte ganger beskyldt sin rival for å forårsake et «blodbad» over hele landet.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.