San Timoteo-sykehuset i Termoli i Italia. Stillbilde: RAI News.

De etterlatte etter en frisk 72 år gammel mann i Italia som døde kort tid etter korona­vaksinering, tilkjennes 100.000 euro i erstatning. Leger som hadde obdusert den avdøde mannen, hadde påvist at døds­fallet skyldtes vaksinen, melder Il Giornale del Molise.

72-åringen fra Colletorto i den søritalienske regionen Molise, hadde kort tid før korona­vaksinering i 2021 gjennomgått medisinske under­søkelser som viste at helsen hans var fremragende. Ikke desto mindre følte han seg så dårlig like etterpå at han ble innlagt på San Timoteo-sykehuset i Termoli.

Tilstanden hans forverret seg uavlatelig, og sykehus­legene kjempet forgjeves for hans liv i tjue dager. Legene mistenkte straks at det fantes en årsaks­sammenheng mellom korona­vaksineringen og dødsfallet, og etter sykehus­ledelsens uttrykkelige ønske ble den avdøde mannen obdusert.

Leger ved det militære sykehuset i Bari som fikk ansvaret for å evaluere obduksjons­rapporten, var ikke i tvil: Dødsfallet kunne knyttes direkte til korona­vaksineringen.

Når vaksine­dødsfall påvises, tilsier italiensk lov at de etterlatte har krav på erstatning. Den avdøde 72-åringens familie engasjerte straks to advokater som reiste kravet på deres vegne overfor Italias helsedepartement, som nå altså er innfridd.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.