– Han mener det han sier. Folk tok ham ikke bokstavelig og seriøst i 2016, advarte Clinton på sikkerhetskonferansen i München. Glemt er hennes og NATO-landenes ulovlige militæroperasjon i 2011 som var katastrofal for det libyske folket. For noen hyklere våre ledere og medier er!

Tidligere utenriksminister Hillary Clinton har spådd at Donald Trump vil trekke USA ut av NATO dersom han tar tilbake Det hvite hus senere i år, skriver New York Post.

Clinton, som ikke er i noe offentlig verv for tiden, bortsett fra i sitt eget hode, hvor Trump bor rentefritt, var til stede under sikkerhetskonferansen i München.

Som republikaneren in name only Liz Cheney er Hillary en has been som ikke kan fordra at hun ikke lenger har makt og kan vise den på verdensscenen.

Likevel er den tidligere utenriksministeren mediers og politikernes favoritt-talking head, eller synser, hver gang Trump skal kastes under bussen.

Her lurer Clinton på hvorfor Trump er så besatt av Vladimir Putin. Vi spør henne: Hvorfor er du så besatt av Donald Trump, Hillary?

Det er hun som er en wannabe diktator, bare spør Bill.

Valgfornekteren har ennå ikke kommet over tapet i 2016 og sa til panelet i München at Trump mener hva han sier, men at ingen tok han seriøst i 2016:

– Han mener det han sier. Folk tok ham ikke bokstavelig og seriøst i 2016, advarte Clinton (76) under et panel på sikkerhetskonferansen i München i Tyskland, og refererte til sitt overraskende valgtap til den 45. presidenten for åtte år siden.

– He means what he says. People did not take him literally and seriously in 2016, Clinton, 76, warned during a panel at the Munich Security Conference in Germany, referencing her surprise election loss to the 45th president eight years ago.

Under presidentdebatten for syv år siden beskyldte Clinton Trump for å være Putins marionett.

– Nei, det er du som er marionetten, sa Trump.

Clinton sa til panelet at Trump vil gjøre alt han kan for å bli en absolutt autoritær leder hvis han får muligheten til det. Og han vil trekke USA ut av NATO.

Kunne Mette Frederiksen og andre panelister i det minste late som de er interessert i hva Clinton har å si?

For noen hyklere våre ledere og medier er!

Vi husker med gru Hillary Clintons rolle i NATO-landenes angrep på Libya, der fredsnasjonen Norge bombet landet sønder og sammen.

Det samme landet som nå fordømmer Israel og forteller israelerne at de ikke har rett til selvforsvar. For noen hyklere våre ledere og medier er!

Vi husker feiringen av Muammar Gaddafis død i 2011 og hvordan krigshisserne, inkludert Hillary Clinton, feiret slutten på en bombekampanje bygd på løgner som ble katastrofale for det libyske folket.

Det var hun som var deplorable da hun med en lattermild stemme sa: We came, we saw, he died. Vi kom, vi så, han døde …

Norge var en stor aktør i krigen som ødela livet til millioner av mennesker.

Vi kan ikke si det ofte nok: For noen hyklere våre ledere og medier er!

Da fredsnasjonen Norge bombet Libya sønder og sammen

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.