Ikke før er det avslørt kokain i et av rommene i Det hvite hus hvor ingen kommer og går uten å bli saumfart, før Hunters advokat Kevin Morris blir fotografert mens han røyker fra en Bong-pipe på balkongen til sitt hus.

Det lukter dop lang vei, alle amerikanere med et snev av berøring med dopmiljøer kjenner igjen lusa på gangen, og dette gjelder altså landets førstefamilie.

Det er kanskje ikke tilfeldig at hjemløshet og dop har eksplodert under Bidens. Familien ser selv ut som bums, tiggere eller fillefranser.

Hunter ser uflidd ut på bildene, og det gjør også advokaten hans, Morris.

California er et sted hvor alt går an. Ingen leer på øyelokket av «røyking». Men å røyke i full offentlighet når du har sønnen til presidenten på besøk, er likevel et drøyt stykke. Det tyder på at du gir blaffen.

Hunter bor i et hus i Malibu til 20.000 dollar måneden. Secret Service har nabohuset og betaler 30.000.

Han ankom Morris’ hus i Los Angeles med en kortesje av svarte Suburbans og Secret Service-agenter.

Det er til forveksling som å få en mafiafamilie på besøk.

Hunter arrived in the afternoon in a black SUV, escorted by Secret Service bodyguards and dressed in a blue shirt, jeans and aviator sunglasses favored by both him and his father. He was greeted at the Los Angeles home by a woman in a yellow floral dress.

Det er Daily Mail som har skaffet de eksklusive bildene.

Amerikanerne liker at førstefamilien har en viss stil. Dette minner mer og mer om en trash-familie, og mediene og Demokratene sliter med å holde maska.

 

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12325023/Hunter-Bidens-lawyer-Kevin-Morris-seen-smoking-BONG-balcony-LA-home-clearly-visible-road-visit-presidents-son.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=social-twitter_dailymailus

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.