NTB

I desember i fjor ble et foreldrepar siktet for drap på en fem måneder gammel baby. Nå er moren også siktet for å ha planlagt å drepe faren til barnet.

I august i fjor ble foreldreparet på Sunnmøre pågrepet etter at deres fem måneder gamle baby døde. Begge ble etter hvert siktet for drap eller medvirkning til drap.

Nå er kvinnen også siktet for å ha planlagt å drepe faren til barnet, skriver NRK.

Kvinnen ble i forrige uke pågrepet sammen med en tredje mann. Politiet mener at de to skal ha planlagt å drepe faren til barnet. Begge de pågrepne er nå varetektsfengslet i fire uker. Den pågrepne mannen prøvde å anke fengslingen, men den ble forkastet av lagmannsretten.

Ytterligere én person ble fremstilt for varetektsfengsling torsdag i forrige uke i samme sakskompleks, ifølge TV 2. Denne kjennelsen er imidlertid unntatt offentlighet.

Verken forsvareren til moren eller til faren til barnet ønsker å kommentere saken overfor NRK. Begge nekter straffskyld i saken der de er siktet for drap.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.