NTB

Den svenske tennisspilleren Mikael Ymer har fått en bot på 37.370 euro etter at han ødela stolen som dommeren satt i under kampen mot Arthur Fils i Lyon.

Stillingen var 5–5 i det første settet da Ymer tapte poenget og hjemmehåpet Fils tok ledelsen 6–5. Da svensken gikk tilbake til stolen sin, stoppet han og slo racketen sin flere ganger nede på stolen som dommeren satt i.

Han lagde et stort hull i stolen og ødela også sin racket fullstendig. Utbruddet førte til at Ymer ble kastet ut av ATP250-turneringen. Flere dager etter utbruddet kommenterte endelig svensken situasjonen overfor nyhetsbyrået TT.

– Jeg synes klippet tydelig viser hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde. Det unnskylder det ikke, men jeg føler ikke behov for å forklare meg. Det er nok ganske klart hva som forårsaket det, sa han.

Aftonbladet
skriver at Ymer har fått en bot på 37.370 euro, noe som tilsvarer 450.000 norske kroner. Han fikk heller ikke utbetalt pengepremiene for å stille opp i turneringen, som var på nesten 120.000 kroner.

Ifølge den svenske avisen har 24-åringen spilt inn cirka 2,5 millioner kroner i premiepenger denne sesongen.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.