Flere byer i Israel, som Tel Aviv, Ashdod og Ashkelon, er under angrep av raketter fra Gazastripen. Israelerne slår tilbake.

Det israelske militæret sier de har gjennomført nye angrep mot den beleirede Gazastripen onsdag. Palestinske helsemyndigheter sier en person er drept.

Militæret sier de angriper «terrorgruppen Islamsk hellig krigs infrastruktur for rakettoppskyting på Gazastripen». (NTB)

Flyalarmen har gått i Tel Aviv og byen Ashkelon med sine 140.000 innbyggere og andre byer og tettsteder i nærheten av den palestinske enklaven, skriver Times of Israel. Avisen skriver at det er Gaza-terrorister som står bak angrepene.

Fly måtte vente på tillatelse til å lande på flyplassen Ben Gurion. Flere salver med raketter skal ha truffet Israel.

The Ynet news site reports that aircraft that were about to land were told to circle out of range for several minutes before being allowed to land.

Det er ikke meldt om skadde i Israel, men et hus skal ha blitt direkte truffet av en rakett.

Det israelske forsvaret har svart med å bombe flere utskytningsramper som er blitt brukt til å avfyre raketter mot sivilbefolkningen i Israel, ifølge MIFF.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.