Noen ganger får man aha-opplevelser, og det fikk jeg av å lese Jelena Bonners
Hvem er egentlig «sårbar» i hardere tider? Det hun sier er selvinnlysende: Myndighetene behandler innvandrere som hjelpløse og svake. Ikke bare materielt, men også psykisk. De reduserer innvandrerne til klienter og jeg tror det er hensikten. Liberale trenger noen de kan patronisere. Da Demokratene innførte the Great Society i USA på 60-tallet endte det med at 70 prosent av svarte barn vokste opp uten far. Vi er i ferd med å gjøre noe av det samme med innvandrere fra MENA: Foreldrene lar staten ta vare på dem. Men det spørsmålet er det ikke lov å stille når volden eksploderer – i barneskolen.

Pampering kalles det på engelsk. Sy puter under armene sa vi på norsk. Resultatet er bortskjemte foreldre og bortskjemte unger. Det er ikke rart mange av dem ser ned på nordmenn.

For de har ikke disse rettighetene. De blir annenrangs i eget land. Langsomt, men sikkert. Forstår myndighetene for store motsetninger de skaper, hvor polarisert samfunnet blir?

Jeg tror det, jeg tror det er meningen.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.