Boikottfolkene begynner å røre på seg igjen. Jeg må innrømme at jeg har savnet dem. Hvordan skal jeg ellers kunne skrive om mat på en politikk-samfunn-kulturblogg? 🙂
Her er en enkelt oppskrift på søtpoteter med løk. Retten passer best som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller som del av et større vegetarmåltid.
5 middels store israelske søtpoteter
2 ss olje
2 ss smør/margarin
1 stor løk i skiver
1/4 ts kanel
1 knivsodd allehånde
salt og pepper
hakket persille
Kok søtpotetene, skrell dem og del dem i terninger. Stek løken blank i en blanding av olje og smør/margarin. Tilsett kanel og allehånde og rør godt. Tilsett deretter søtpotet-terningene, og stek dem lysebrune. Krydre med salt og pepper etter smak. Dryss persille over like før servering.
Oppskriften er hentet fra dette nettstedet.