Onsdag ettermiddag rykket bevæpnet politi ut til en adresse i Stavanger etter å ha fått melding om et mulig skudd inne på en adresse. Ingen var skadet.

– Politiet har gjennomsøkt bygget og det er ikke funnet noen som er skadet eller noe som tyder på at det er avfyrt noe skudd, skriver Sørvest politidistrikt i politiloggen klokken 18.42. Det er den andre meldingen om skudd på samme dag.

Spørsmål om bevæpning av politiet blir stadig mer aktuelt.

Politiet er i ferd med å avslutte på stedet. Politiet mottok melding om hendelsen klokken 17.18 onsdag.

– Politiet er bevæpnet, skrev operasjonsleder Sindre Hamre Lotsberg i Sørvest politidistrikt i politiloggen da det først ble meldt om hendelsen.

Politiet gjennomsøkte bygget, men fant ingen som var skadet, eller mer informasjon som tydet på at det var avfyrt skudd.

– Det er ikke bekreftet at det har blitt avfyrt skudd. Vi har ikke kontroll på de involverte, men det er per nå uavklart hva som har skjedd, så vi jobber med å få avklart foranledningen til meldingen vi fikk, sa Lotsberg til NTB i 18-tiden. (NTB)

Kjøp billetter til Document-lesermøtet i Stavanger her!

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.