Den eneste gangen norske medier setter Republikanerne i et positivt lys, er når disse «Republicans in name only» (RINO) går imot Trump på en eller annen måte.

Demokratene gjør det samme. De smisker med alle republikanere som støtter deres agenda. Når de er ferdige med dem, kaster de dem til ulvene.

Republikaneren Liz Cheney skal stemme på Harris, skrev NTB for noen dager siden. Glem at hun kalte Kamala en radikal liberal for bare fire år siden.

Alle de store mediene, inkludert NRK, gjenpubliserte artikkelen som (unnskyld uttrykket) det kveget de er. Hvorfor i all verden skal nordmenn bry seg om at «has been», forvirrede og at en gang veldig konservative Liz Cheney vil stemme på Kamala Harris?

Vi vet svaret. Fordi det setter deres erkefiende nummer én i et dårlig lys. Journalistene lever og ånder for «get Trump», som bor leiefritt i hodet deres. Det spiller ingen rolle at Amerika går til helvete «as we speak».

Han trodde Dick Cheney var død

I morges ble det rapportert at hennes far, krigshisseren Dick Cheney, vil stemme på Kamala. Mannen min, som ikke følger så mye med på nyhetene som jeg gjør, sa at han trodde han var død.

Det gjorde sannsynligvis mange andre, og det er ingen grunn til å bringe mannen som løy om masseødeleggelsesvåpen tilbake i media. Med mindre det er for å «get Trump!»

Jeg vedder på at norske medier skrev om det, sa jeg. Og dét gjorde de.

– Tidligere republikansk visepresident Dick Cheney støtter Kamala Harris, skriver NRK. En viktig nyhet som garantert vil bli diskutert på pauserommet i hele Norge mandag.

Statskanalen siterer 83 år gamle Cheney:

– Han kan aldri få makt igjen. Som amerikanske borgere har vi alle en plikt til å sette land foran parti for å forsvare grunnloven vår. Derfor kommer jeg til å stemme på Harris, heter det i uttalelsen.

Det blir første gang Cheney, som i 2016 støttet Trump, offentlig stiller seg bak en demokratisk presidentkandidat, skriver NRK til slutt.

Ikke et ord om denne mannens kontroversielle fortid eller hvorfor han har gått fra å ha stor tro på Trumps ledelse til regelrett hat mot en mann som som faktisk levde opp til Cheneys spådommer i 2016.

Dick Cheney til NRKs Tove Bjørgaas i 2016:

Hun er mer radikal enn Warren og Sanders

Alvorlig Trump Derangement Syndrom må ha noe å gjøre med Cheneys snuoperasjon og datterens harde kamp mot Trump og hennes tap i valget i 2022.

Det er bare fire år siden Liz Cheney stemplet Kamala Harris som en radikal liberal med skumle hensikter.

Oversettelse under videoen. 

— Hun er en kandidat som har stemt til venstre for Bernie Sanders og Elizabeth Warren i Senatet. Så jeg tror at det amerikanske folket kommer til å se på innholdet i dette. De vil se på hva hun har stått for tidligere. De kommer til å se på hva hun sa under primærvalget.

– Og det er veldig tydelig at hun er en radikal liberal, hun er en som har sagt at vi burde bruke 32 billioner dollar på Medicare for alle. Hvis du ser på hennes rulleblad også i California, forbød hun faktisk våpensalg ved hjelp av utøvende tiltak. Og hun truet under primærvalgene med å gjøre det samme hvis hun ble valgt.

Cheney la også ut sine tanker om radikale Harris på X i august 2020. Hevngjerrigheten sitter dypt hos familiene McCain og Cheney, skriver The Patriot Hammer.

La oss ikke glemme Cheneys fatale løgner

– Dick Cheney lyver her, skrev den liberale avisen Guardian i 2010. La oss ikke glemme det, la de til. – I dag er det syv år siden Dick Cheney forsikret oss om at Saddam Hussein hadde masseødeleggelsesvåpen og var venn med al-Qaida.

Den 16. mars 2003 stilte Dick Cheney opp på NBC News’ «Meet The Press» for å legge frem Bush-administrasjonens argumenter for USAs invasjon av Irak, skriver Richard Adams.

– Etterpåklokskap er selvfølgelig en vidunderlig ting, men vi vet nå at Cheney ikke hadde noe grunnlag for å hevde de tingene han sa den dagen, og at han selv visste at det var lite eller ingen bevis for ordene som kom ut av munnen hans.

Adams siterer  spørsmål fra Meet the Press’ Tim Russert, med Cheneys mer interessante svar:

– Mange amerikanere og mange mennesker rundt om i verden stiller ett spørsmål: Hvorfor er det akseptabelt for USA å lede et militært angrep mot en nasjon som ikke har angrepet USA? Hva er ditt svar?

– Vi vet at [Saddam Hussein] har brukt kjemiske våpen. Vi vet at han har gjenoppbygget disse programmene siden Gulfkrigen. Vi vet at han igjen forsøker å produsere atomvåpen, og vi vet at han har et langvarig forhold til ulike terroristgrupper, inkludert al-Qaida.

– Hvis din analyse ikke stemmer, og vi ikke blir behandlet som frigjørere, men som erobrere, og irakerne begynner å gjøre motstand, særlig i Bagdad, tror du da at det amerikanske folk er forberedt på en lang, kostbar og blodig kamp med betydelige amerikanske tap?

– Jeg tror ikke det er sannsynlig at det vil utvikle seg slik, Tim, for jeg tror virkelig at vi vil bli møtt som befriere.

Mer alvorlig blir det ikke, men Cheney, George W. Bush og andre, inkludert deres allierte, har aldri måttet ta konsekvensene.

Vi kunne snakke om hvordan de samme menneskene behandler Israels rett til å forsvare seg selv, og som faktisk ble angrepet av en fiende, men det er en historie vi kan se på en annen gang.

Krigshisseren Cheney blir nå glorifisert av de liberale mediene, av den eneste grunnen til at han, i likhet med sin datter, er ute etter å ta Trump.

Det er vanskelig å akseptere hvor utrolig gal denne verden er, og hvor hyklerske våre såkalte ledere og medier er.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.