NTB

I TV 2s nye realityprogram «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar» skal 14 kjendiser bestige Norges nasjonalfjell – Stetind i Nordland.

Den nye storsatsingen til kanalen skal by på mektige naturopplevelser, intense utfordringer, taktikk, sosialt spill og overraskende vendinger, skriver TV 2 i en pressemelding.

Programmet skal ledes av Helene Olafsen, og blant deltakerne finner man skuespiller Charlotte Frogner, Frp-politiker Simen Velle og forbrukerøkonom Silje Sandmæl.

Målet er å bestige toppen av Norges nasjonalfjell, majestetiske Stetind (1391 moh.) i Narvik kommune i Nordland. På ryggen har deltakerne hver sin sekk med en sum penger, der 2,1 millioner kroner er fordelt likt mellom alle.

– Deltakerne blir plassert i et eventyr-univers som tester dem i et spill med mange ulike utfall. Kun de som består alle testene, får stå på toppen av fjellet; Stetind, sier Olafsen

På sin ferd gjennom villmarken møter de på overraskende tvister og intense konkurranser og utfordringer, der de må ta vanskelige og dristige beslutninger som vil påvirke både dem selv og gruppen.

Dette er deltakerne i det nye programmet:

* Anders Hoff – Komiker og programleder

* Anny Isabella Øvrehus – Tiktoker

* Charlotte Frogner – Skuespiller

* Desta Marie Beeder – Programleder

* Fritz Aanes – Brytetrener

* Hilde Lyrån – Skuespiller

* Johannes Joner – Skuespiller og regissør

* Marna Haugen – Influenser

* Robin Hofset – Youtuber

* Sebastian Solberg – Influenser og TV-regissør

* Silje Sandmæl – Forbrukerøkonom

* Simen Velle – Politiker

* Trude Vasstrand – Lærer og TV-profil

* Truls Torp – Dødser

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.