Rolling Stones’ frontfigur Mick Jagger utløste en liten feide mellom seg selv og Louisianas guvernør da han opptrådte i delstaten torsdag, skriver Fox News.

Den 80 år gamle britiske sangeren og bandet hans opptrådte på New Orleans Jazz & Heritage Festival. Etter å ha avsluttet sangen «You Can’t Always Get What You Want», ropte Jagger:

– Vi er et imøtekommende publikum, er vi ikke? spurte Jagger. Jeg håper Mr. Landry nyter showet. Han er virkelig inkluderende, vet du. Han prøver å ta oss tilbake til steinalderen.

Selv om Jagger ikke utdypet kommentaren nærmere, har Landry støttet flere konservative politiske tiltak siden han tiltrådte i januar, som å vedta strengere lovgivning mot kriminalitet og liberale våpenlover.

Landry har også antydet at han vil støtte lovforslag som tidligere ble nedstemt av demokraten John Bel Edwards, for eksempel et som forbyr diskusjon om kjønnsidentitet i offentlige skoler og krever at lærere informerer foreldre om elever som endrer pronomen.

Kort tid etter kommentaren svarte den republikanske guvernøren på sosiale medier:

– Du kan ikke alltid få det du vil ha. Den eneste personen som kanskje husker steinalderen, er Mick Jagger. Elsker deg, kompis, du er alltid velkommen i Louisiana!

I 2016 krevde Rolling Stones at daværende kandidat Donald Trump slutter å bruke sangene og «You Can’t Always Get What You Want» og «Start Me Up» under valgkampmøter, skriver Fox.

Da han fortsatte å bruke sangen i 2020, krevde bandet til slutt rettslige skritt i samarbeid med BMI, en organisasjon for utøvende kunstneres rettigheter.

Med tanke på at Mick Jagger har en villa i bydelen Richmond utenfor London, er det rart han ikke har uttalt seg om at Islam tar hovedstaden og Storbritannia tilbake til middelalderen. Det er jo også der han har stemmerett, ikke i USA.

The Rolling Stones reagerte på valget av Trump for syv år siden og holdt en profesjonell tone, spesielt avdøde Charlie Watts.


Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.