Hvis man ikke så det, ville man ikke tro det. En demonstrant står på fortauet med en plakat der budskapet er «Rape is not resistance» («Voldtekt er ikke motstandskamp»). En eldre kvinne ser teksten og kommer opp og får seg til å si: – Jødiske kvinner er for stygge til å bli voldtatt, kanskje hvis man bruker kondom.

Dette blir sagt i det offentlige rom, uten at det avstedkommer noen reaksjon. Det er hva som skjuler seg i kjølvannet av demonstrasjonene. Meddemonstranter tar ikke affære. Politiet står bare og ser på. Mediene vil ikke gjengi det. Ingen reagerer.

I stedet har medier som faktisk.no gått langt i å påstå at det ikke ble begått bestialske voldtekter. Revisjonismen brukte noen år på å våkne etter annen verdenskrig. Det tok noen år før man våget å påstå at de 6 millionene myrdede jøder var en stor overdrivelse.

Denne gang tok det bare et par-tre dager før revisjonismen dukket opp, og mediene har deltatt. Det reiser noen alvorlige spørsmål om samfunnets fremtid. Denne typen virulent (= ondskapsfullt) jødehat er et dårlig varsel.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.